Information från Ba Prima Care AB

Vi håller oss uppdaterade gällande utvecklingen av covid-19 och följer de rekommendationer som återfinns på Folkhälsomyndighetens hemsida.

Så hanterar vi Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer

Vi fortsätter att anpassa oss för att hantera vardagen med pandemin på bästa sätt och leverera våra tjänster tryggt och säkert. I och med Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer så har vi vidtagit en del extra åtgärder för att bidra till minskad smittspridning, sammantaget har vi gjort följande;

-Förstärkt våra hygienrutiner och informerar våra medarbetare kontinuerligt med Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att tvätta händerna, hålla avstånd och stanna hemma om man är sjuk.

-Delat ut handsprit till våra medarbetare att ha med till jobbet.

-Delat ut munskydd till medarbetare att ha i kollektivtrafiken och hos de kunder som är hemma.

-För er som inte vill gå ut och handla mat eller andra ärenden så hjälper vi gärna till tvecka inte att kontakta oss

Vi jobbar hos dig när du jobbar hemma

Vi städar som vanligt hos våra kunder! I förebyggande syfte och med omtanke för varandra uppmanar vi våra kunder att höra av sig till oss direkt via telefon eller mejl om det finns misstanke om eventuell smitta eller om du har haft kontakt med smittad person. Städtillfället bokas då om.

Om du inte är kund idag men vill starta veckostädning nu eller framåt så kontakta oss för att boka in ett telefonbesök, digitalt besök eller hembesök.

Inbokade städtillfällen

Många arbetar hemifrån dessa dagar eller behöver vara hemma med friska barn vars skolor håller stängt och det går naturligtvis bra att vara hemma när din Ba prima care kommer.

Det är bra att veta att vi kan vara flexibla med längd på städpasset och veckodag. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss

Om du har några ytterligare frågor eller funderingar så är det bara att kontakta oss på telefon 073-6709392

Du kan också mejla till oss på info@baprimacare.se