073 - 6709 392
info@baprimacare.se

Kontorsstädning

Vi tar fram anpassade städningsprogram efter dina behov och utför alla typer av kontorsstädning – från en gång i veckan till sju gånger i veckan, två gånger per dag.

Vill du så kompletterar vi med tvätt och byte av mattor och handdukar, inköp och påfyllning av tvål, handkräm, plastpåsar, toalettpapper och andra förbrukningsartiklar.Du kanske redan har en leverantör som du inte är helt nöjd med? Vi är alltid lyhörda och lovar att göra vårt bästa för att tillmötesgå ditt och ditt företags unika behov.

Pris 350 kr/timme exklusive moms

Referens - Kontorsstädning ca 100 kvm i Stockholm

"Vårt golv kändes som om det var utom räddning. Gråa gångar av smuts hade etsat sig in i golvet och det gick inte att få rent så vi hade inte så stora förhoppningar när vi fick kontakt med BA Primacare. Resultatet av golvslipning och storstädning blev dock otroligt bra, alla som idag kommer hit uppfattar att golvet är i stort sätt helt nytt och inte ett spår av den tidigare ingrodda smutsen. Ingen av oss trodde resultatet skulle bli så pass bra. Vi kan bara lyfta på hatten åt BA Primacare, ser fram mot fortsatt samarbete. Hälsningar Containertjänst.se Vi säljer och hyr ut förrådscontainer till alla riktiga byggare"