073 - 6709 392
info@baprimacare.se

Flyttstädning

Om du har packat och burit en hel dag kan det vara skönt att låta någon annan ta hand om flyttstädningen när du är klar. Det man tänker och vill göra är att få ordning i nya hemmet. Man har inte så mycket ork och energi att tänka på det gamla som man lämnar. Tänk också på att du med RUT-avdraget bara betalar halva priset.

Vårt professionella städteam gör ordentligt rent in i minsta detalj. När man lämnar bort flyttstädning till BA PRIMACARE AB ska man känna sig trygg. Din köpare kommer mötas av ett skinande rent hem.  • Vi städar alla era ytor grundligt. Samtliga rum rengörs noggrant från golv till tak, vi dammar, dammsuger och våttorkar.
  • Fönsterputs och karmtvätt ingår
  • Vi lägger extra energi på ditt kök t ex alla delar tas ut från kyl och frys och diskas, ugn och spis rengörs grundligt och badrum alla hyllor torkas all kakel rengörs från golv till tak, avlopp rensas.
  • Vi städar så att det blir rent på riktigt därför kan vi lämna 100% nöjd garanti

Vad kostar flyttstädning?

Använd får kalkylator för att ta reda på vad en flyttstädning skulle kosta för dig!


Pris ink. moms:

0

kr


Vad du betalar efter avdrag:

0

kr

Boka flyttstädning »


Vi är specialister på Flyttstädningar

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar. Både privatpersoner, mäklare och fastighetsbolag anlitar oss så vi är väl förtrogna med vad som krävs för att städningen ska bli godkänd. Skulle du mot all förmodan inte bli nöjd har vi vår Garanti.