073 - 6709 392
info@baprimacare.se

Så blir du kund hos oss

  1. Vi börjar med att du har läst din offert och accepterat, vill du så gör vi ett kundbesök. Då kommer vi hem till dig för att prata om vilken, och hur mycket, städning du behöver hjälp med. Det här kundbesöket är alltid kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.
  2. Efter kundbesöket dokumenterar vi ditt hem i en städbeskrivning, så att vi kan utföra städningen som du vill ha den, varje gång.
  3. När du valt att bli kund hos oss så kommer vi överens om antal timmar och vilken veckodag du vill att vi ska komma. Därefter får du veta vem som blir din BA prima care och vi skriver ett avtal där uppsägning för privata kunder är på en månad. Vill man så kvitterar vi ut en nyckel.  1. När du blivit kund hos BA Primacare AB får du en och samma person som kommer till dig. Du kan dessutom välja att beställa våra rengöringsmedel om du vill, med det går också bra att köpa egna medel. Vi använder din egen dammsugare och moppa.
  2. Vi inleder din regelbundna hemstädning med en grundlig startstädning.

Kontakta oss för mer info och offert »

100% Nöjd Kund Garanti

Du skall alltid känna vår garanti! Tack vare vår lyhördhet, personliga engagemang och höga kvalité är vi idag är ett av Stockholms snabbast växande företag inom hemstäd och andra hushållsnära tjänster.